top of page
O meni_header.jpg

O Meni

Ko sam ja - o meni.jpg

Ko sam ja?

Moje ime je Jelisaveta Obradović i sve što radim u manjoj ili većoj meri ima veze sa učenjem, unutrašnjim radom i razvojem. Ako su to i tvoje teme, onda si na dobrom mestu.

Završila sam nemački jezik i književnost, zatim master na istom faksu, a odmah potom i master na FON-u (smer: menadžment ljudskih resursa) – pa uopšte i nije čudno da radim kao HR menadžer u internacionalnoj kompaniji već dugi niz godina. To iskustvo mi je jako značajno, jer sam kroz rad u HR (ljudskim resursima) imala puno prilike da učim i da se profesionalno i lično usavršavam, kao i da držim radionice iz oblasti mekih veština.

o meni_posle posla držim jogu.jpg

Paralelno sa razvojem na poslu započela sam i niz edukacija, sve sa ciljem da bolje upoznam sebe i svoje mehanizme, a time da dam veću vrednost svemu onome što u svojoj oblasti rada i nudim. Završila sam najpre NLP osnovni kurs, a potom i master, kao i nekoliko edukacija iz oblasti komunikacije. Od pre tri godine sam sertifikovana joga instruktorka prvog nivoa (200 yrt). Trenutni fokus u mom razvoju je razvoj kroz individualni koučing i psihoterapije.

Kada završim sa poslom držim grupne časove joge, u kojem naročiti fokus stavljam na terapeutsko dejstvo vežbanja kako bismo vežbanjem umanjili posledica koje nastaju zbog modernog načina života (od previše sedenja ili stajanja). Pored toga nekoliko puta godišnje organizujem joga vikende na lepim imanjima u prirodi, kao i dnevne radionice ličnog razvoja. Teme koje obrađujem na ovom sajtu posvećene su upravo ovim oblastima: joga, lični razvoj, ishrana i naša veza sa prirodom – sa ciljem da kada odlučiš da radiš na sebi tom razvoju možeš da pristupiš holistički, kroz sve ove oblasti.

 

jelisium_imate pitanja.jpg

U slobodno vreme volim da planinarim, da provodim vreme sa ljudima koji dele iste vrednosti, da puno čitam, slušam podcaste i pišem.

Radujem se da si tu & uživaj na svom putu razvoja i otkrivanja

Jelis. 

bottom of page