top of page

Jesenje radionice - Probudi svoju kreativnost i inspiriši se da razmišljaš na novi način

Zdravo svima,


ovaj mejl odnosi se na sve vas koji ste me tokom prethodnih meseci pitali kada ću organizovati još neku radionicu ili neko novo putovanje – imam lepe vesti što se obe teme tiče – jesenji program radionica i putovanja počinje od novembra.


Verujem da prava promena počinje sa ličnim radom koji zahteva dubinu i traži vreme i posvećenost. I sve to kako bismo bolje upoznali sebe, kreirali bolje odnose najpre sa sobom, a onda svojom porodicom i poslovnim i privatnim okruženjem. Ove tri radionice kreirane su kako bismo kroz lični rad na svim tim poljima dobili nove uvide i mogu biti početak ili nadogradnja vašeg puta razvoja.


Ukoliko imaš interesovanja i želiš da saznaš više o radionicama, informacije možeš naći u nastavku ovog mejla.📆Datumi i teme radionica:


04.11.2023 : Umetnost lične organizacije & upravljanje sobom u vremenu

23.12.2023 : Veština kreiranja (atomskih) navika

27.01.2023 : Svesna i efikasna komunikacija sa sobom i drugima


⏰Vreme:

sve radionice su (celo)dnevne i održavaju se subotom,

u periodu od 10:00 do 15:30


📍Mesto: studio Stepenik, Bulevar Zorana Đinđića 84, Novi Beograd💁‍♀️Kome su radionice namenjene:

Svima koji kroz lični rad žele da bolje razumeju sebe, da kroz učenje i razmenu unaprede kvalitet života i svojih odnosa sa okruženjem.📒Šta ćeš dobiti tokom radionica:


Radionica „Umetnosti lične organizacije & upravljanje sobom u vremenu“ (04.11.)

· Procena sebe u vremenu (kroz swot analizu)

· Definisanje ključnih prepreka za dobru ličnu organizaciju

· Šta su sve elementi dobre lične organizacije

· (Samo)organizacija i (samo)disciplina


Radionica „Kreiranje atomskih navika“ (23.12.)

· Upoznavanje sa strukturom navika

· Četiri zakonitosti kreiranja navika

· Značaj snage volje i lične motivacije za kreiranje navika


Radionica „ Svesna i efikasna komunikacija sa sobom i drugima“ (27.01.)

· Emocionalna stanja i njihov uticaj na komunikaciju

· Svesno korišćenje emocija za rešenje „napetosti“ u komunikaciji

· Izražavanje ličnih potreba autentično, iskreno i sa uvažavanjem prema drugima na bazi samo-empatije

· Prepoznavanje emotivnih stanja kao centralno mesto za konstruktivnu komunikaciju

📢Oblici rada na radionici:

1. Prezentacija osnovnih modela i razmena u grupi

2. Rad na različitim slučajevima i primena metoda (vežbe)

3. Vežbe za rad kod kuće

4. Samorefleksija❤️ Zašto da izabereš ove radionice?

Emocionalna inteligencija, komunikacija i samoregulacija su ključne kompetencije za razvoj i vođenje sebe, a samim tim i vođenje drugih ili bolje građenje odnosa sa drugima. Sve ove veštine su na testu onda kada se nalazimo u stresnim situacijama ili imamo neki nerazjašnjeni konflikt. Kroz lični razvoj i rad na svom dobrom stanju radimo na stvaranju konstruktivne atmosfere i za sebe i za ljude koji su nam prekoputa, i da ih ujedno uzimamo za ozbiljno. Kroz ove tri radionice, zavisnosti od teme radićemo upravo, kao što sam gore pomenula, na samorazvoju i svom resursnom stanju.👩‍💻Kako da se prijavim?

Opšte informacije, cena i pravilnik radionica možeš pročitati ovde, a za prijavu na neku do radionica klikni ovde.Ukoliko imaš dodatnih pitanja u vezi programa možeš mi pisati direktno na mejl.


Osim radionica do kraja ove godine u saradnji sa dve sjajne devojke organizujem i dva vikend putovanja "Udahni predah" na kojima ćemo osim joge imati priliku da uživamo u prirodi i učenju. Datume i lokacije pogledaj na linkuRadujem se tvom mejlu i zajedničkom učenju!

Jelis.


O meni:

Moje ime je Jelisaveta Obradović, po struci master profesor nemačkog jezika i master menadžer ljudskih resursa, po zanimanju menadžerka ljudskih resursa, joga instruktorka, hedonista, večiti učenik. Do sada sam održala više od 30 radionica iz oblasti ličnog razvoja, tačan broj ljudi sa kojima sam radila ne znam, iako znam da mi je ta razmena kroz radionice uvek davala sjajne uvide i podstakla da uvek idem napred sa učenjem i podučavanjem. Ukoliko imaš želju da se posvetiš ličnom radu i napretku – delimo istu strast - na dobrom si mestu i želim ti srdačnu dobrodošlicu!

0 comments

Related Posts

See All
bottom of page