top of page

Kako je nastao „Moj nedeljni planer“ (+ formular za poručivanje)

Pre nekoliko dana sam otvarajući foldere na računaru pronašla i folder “Planeri i sveske” i datum poslednje izmene u folderu maj 2021. godine, tada je moja ideja da kreiram ovu svesku dobila svoju finalnu zamisao, mesecima pre toga bila je maštanje, pa zatim želja dok nije nastao cilj. Kako to da se desilo da je ideja bila toliko dugo spremna, a nije se realizovala? Pa desio se život, mnoge nepredviđene okolnosti i ova sveska, iako je bila velika želja nije mogla da bude prioritet.


Možda bi mlađa verzija mene (ili kritikujuća verzija) rekla nešto poput rečenice: Trebalo ti je skoro tri godine da realizuješ zamisao, spora si kao puž, neko drugi bi to mnogo brže završio i slične nekorisne rečenice . Ova sadašnja verzija mene dobro zna koliko truda stoji iza ove izrade, zašto je moralo da u jednom trenutku sve stane i ume da čestita sebi na pređenom putu i postignutom rezultatu.


Ovo delim sa vama samo kao primer koji dobro podseća na to da ni jedan put nije linearan, i da će obično na svakom putu do ideje desiti puno različitih trenutaka i prepreka, koje će delovati nepremostivo – ali kada je vredno, kada imamo smisao toga što radimo i kada se podržavamo umesto što se kritikujemo naći ćemo način da stignemo do svog cilja.


Sveska „Moj nedeljni planer“ sadrži nekoliko segmenata, kroz nju možete planirati svoju radnu nedelju, upisati važne termine, možda sebi neku malu napomenu, i da kroz segment navika pratite po danima nedelje svoje navike (naročito ukoliko menjate navike, ovaj deo vam može biti koristan za praćenje istrajnosti ili da uočite u kojim danima se posustali u svojoj navici – što će vam kroz nekoliko nedelja možda otkriti i kojim danima se to dešava).
Dodatno:


  • Porudžbina: Svoju svesku „Moj nedeljni planer“ možeš da poručiš putem linka


  • Opšte informacije: planer ima meke korice i ukupno 100 stranica. Na stranicama postoji prostor za važne napomene, termine, kao i za praćenje navika iz nedelje u nedelju.


  • Cena: primerak košta 349,00 rsd. Od svakog prodatog primerka 10% doniram Nurdoru (udruženje roditelja dece obolele od raka)


  • Isporuka: molim te u polju isporuka unesi željeni način

Želim ti da pomoću ovog planera svesno iz nedelje u nedelju kreiraš godinu po svom ukusu i svojoj meri.


Jelis.

0 comments

תגובות


bottom of page