top of page
RADIONICE.jpg

Radionice ličnog razvoja

- klasične i online -

 

Ako ste čitali deo sajta “O meni” onda ste sigurno primetili da sam sebe opisala kao učitelja, i kao večitog učenika. Strast za učenjem, čini mi se, kod mene nikada nije ni prestala, samo se s godinama pojačavala (naročito kada sam završila sve oblike formalnog obrazovanja) i kada mi je ostalo široko polje mogućnosti da izaberem koju oblast bih volela da dublje istražujem.

Prvi susret sa radionicama i treninzima ličnog razvoja bio je sada već davne 2014.godine kada sam se u taj koncept učenja i zaljubila. Puno prakse, dovoljno teorije, upoznavanje, igre, iskustvo – tako bi ih opisala. Imala sam sreće da u poslu kojim se bavim aktivno držim treninge i radionice već 5 godina, a od nedavno ljubav prema učenju podstakla me je da otvorim vrata svog studija i ponudim baš radionice iz oblasti mekih veština u kojima imam dovoljno teorijskog, praktičnog znanja i iskustva.

Koncept radionica:

 

Radionice se sastoje iz teorijskog i praktičnog dela i ti delovi su ravnomerno raspoređeni tokom trajanja radionice. Što znači da ćete osim nekih informacija bitnih za temu dobiti i priliku da odmah primenite jednu ili više tehnika i da kreirate iskustvo (što je u učenju odraslih neophodno). Osim toga radionice su aktivne, pa kao učesnik imate priliku da date svoje ideje, iskustva i podelite svoje primere. Atmosfera (je garantovano) uvek opuštena, jer okupljamo se svi dobrovoljno sa željom da se i dalje razvijamo, učimo i upoznajemo bolje sebe.

 

Ukoliko se radionica organizuje online koncept ostaje isti, a sve vežbe koje se inače rade uživo rade se uz pomoć interaktivnih online materijala. Radionice se održavaju preko zoom platforme.

Šta je još važno

Svaka radionica ima cilj, definisanu agendu (plan rada) i podstiče razvoj jedne (najvećem broju slučajeva složene) veštine. Da bismo razvijali složenu veštinu potrebno je vreme, vežbanje i doslednost. Zato je važno kada se upustite u put razvoja da uvek ostanete uporni u onome što želite :)

Koje radionice su u ponudi:

 

Trenutno je u ponudi nekoliko radionica. Kratak opis svake radionice možeš da pročitaš na linku. Takođe za svaku radionice možeš se prijaviti putem formulara.

  • Veštine asertivne komunikacije

  • Kreiranje navika

  • Fokus i svesna pažnja

  • Stres i rezilijentnost

  • Veštine prezentovanja

Registracija je obavezna za sve učesnike u radu radionica.  

Kotizacija za učešće plaća se unapred.

Poludnevne radionice

traju 3 sata

cena 35 €

Celodnevne radionice 

traju 5 ili više sati

cena  55 €

bottom of page