top of page
Clifftop Yoga

Vikend potpunog opuštanja

Često pomislite da vam je potreban predah od užurbanog života i gradske gužve?

Čeznete da se opustite i učinite nešto dobro za svoj duh i za svoje telo?

Istovremeno želite da se pokrenete nakon cele nedelje sedenja (ili stajanja) na poslu?

Ako su vaši odgovori na prethodna pitanja bili da, moguće da vam je potreban jedan vikend predah – koji je kombinacija upravo aktivnosti i odmora. 

Vikend koncept „Udahni predah“ kombinacija je aktivnosti u prirodi, vežbanja i učenja - svega što nam je potrebno da bismo napravili kratku pauzu, uživali u trenutku i posvetili se sebi i sopstvenom razvoju.

Šta se sve dešava tokom jednog
„Udahni predah“ vikenda?
Lagana šetnja
kroz prirodu:
Časovi joge
u prirodi:
Radionice
ličnog razvoja:

kako bismo pokrenuli svoje telo nakon radne nedelje, dali mu dovoljno kiseonika i umirili um prirodnim zelenilom šume ili plavetnilom neba.

Istovremeno šetnja je i edukativnog karaktera, jer na taj način uvek upoznajemo nove predele naše zemlje.

kojima dovodimo u balans dah i pokret, i na taj način stvaramo dobar osećaj i balans čitavom telu. Svaki čas joge je ravnomerno koncipiran tako da pokrene sve mišiće tela i prilagođen je kako početnicima tako i iskusnim vežbačima – jer svaki joga položaj se može uraditi na jednostavan i napredniji način.

život menjamo tako što menjamo svoje navike, da bi jedna aktivnost postala navika potrebno je njeno stalno ponavljanje i primena. Radionice koje se bave razvojem mekih veština kao što su: Veštine uspešne komunikacije; Uspešno upravljanje stresom; Fokus i sadašnji trenutak; Emocijonalna inteligencija su one radionice nakon kojih možete dobiti podsticaj da napravite promenu, počnete sa intenzivnim ličnim razvojem i oslobodite svoje potencijale.

Učiti znači menjati se!

Za naš Udahni predah vikend biramo neke od destinacija koje nam nude jedinstveno iskustvo i dodir prirode, spoj domaće kuhinje i zdrave ishrane.

Osetite lakoću života, probudite svoju životnu energiju i

pronađite svoj balans – udahnite predah.

 

bottom of page