top of page

Stigao je prvi e book Dnevnik tvojih zdravih navika


Kreirala sam prvi besplatni e book, koji je od danas dostupan za preuzimanje na mom sajtu. Dnevnik tvojih zdravih navika je kreiran kao vid podrške na putu ka tvojoj zdravijoj svakodnevici. Pristup je holistički i obuhvata pitanja iz oblasti mentalnog i fizičkog zdravlja, a odgovori mogu da ti pomognu da uočiš koje obrasce ponavljaš i da kreiraš vezu između onoga što misliš i onoga što radiš. Ujedno kada osvestiš ovu vezu dobićeš polaznu tačku za svoju promenu. Pošto si ovde, verujem da želiš tu promenu, hajde da je napravimo zajedno 😊.



Zašto sam kreirala ovaj e book?


Meni su još kada sam imala 20 i kusur godina rekli „Pazi se, kada pređeš 30.sve će ti se promeniti –Boleće te leđa, usporiće ti se metabolizam, nećeš moći da ustaješ tako lako i tako dalje. Tada sam tako mlada pomislila sigurno su te 30.neki bauk, kada se svi žale oko mene – međutim nisam poverovala u to, osećala sam da postoji i drugačiji način i da postoji nešto što možemo da radimo za sebe da bismo i sa 60.godina se osećali dobro u svom telu. I dobro je da nisam poverovala – sada imam 33 godine, radim kancelarijski posao već punu deceniju (dakle 40 sati sedenja je minimalno u toku radne nedelje) – a da budem potpuno iskrena nikada se bolje, stabilnije i snažnije nisam osetila u svom telu. Što jasno kazuje da nije do godina, koliko da naših navika i brige o svom mentalnom i fizičkom zdravlju.



Ovaj e book je za tebe ako:

  • ti je zdravlje važno, ali ne znaš odakle da počneš da se baviš ovom temom

  • želiš nešto da promeniš u svojim navikama iz oblasti zdravlja (npr. ishrana, aktivnost, san)

  • nemaš dovoljno vremena da vežbaš niti da hodaš u toku dana ili radne nedelje

  • osećaš neke promene u telu ili u nivou energije u poslednje vreme ili poslednjih meseci (npr. bolovi u određenom delu, napetost određenih mišićnih grupa, nadutost, uznemirenost, nedostatak energije)

  • ustaješ sa osećajem ukočenosti ili umora

  • jedeš šta stigneš, kada stigneš i gde stigneš

  • nikada nisi razmišljao/la o tome šta su tvoje navike iz oblasti zdravlja i šta radiš da podržiš sebe ili otežaš sebi svakodnevicu



Kako ti ovaj e book može biti koristan?


  • Najpre tako što možeš da ga radiš kako ti najviše odgovara, da pitanja prepisuješ ili da radiš online – mada je moja topla preporuka da ovaj e book odštampaš i popunjavaš rukom i da čuvaš negde gde ćeš moći s vremena na vreme da ponovo prolaziš kroz pitanja ili da prolaziš kroz odgovore i svoje planove 😊

  • Zatim ćeš kroz odgovore na pitanja dobiti konkretne uvide i jasniju sliku o tvojim trenutnim i željenim navikama u oblasti zdravlja.

  • Što ti može pomoći da pronađeš dovoljno motivacije i inspiracije za promenu obrazaca u ovoj oblasti koji ti više ne služe.



Umesto zaključka


Želim ti dobro zdravlje u 2024.godini i ne zaboravi da postoji mnogo toga što možeš da uradiš za kreiranje svoje zdravije i harmoničnije svakodnevice, a odgovori koji si dala mogu ti služiti kao podsetnik i podrška za dalje. Želim ti da odvojiš vreme, nađeš neko mesto koje ti pruža mir i da iz dobijenih odgovora kreiraš sliku i zdravu svakodnevicu za sebe u 2024!


Uživaj u radu i otkrivanju!


Do čitanja od srca te pozdravljam

Jelis.



PREUZMI → e book Dnevnik


0 comments

Related Posts

See All
bottom of page